Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge vinent jornada de portes obertes a la Casa de la Vila de VIlafranca

Durant el matí del proper diumenge 22 de gener i en el marc de les Festes de Sant Raimon, se celebrarà la Jornada de portes obertes a l`Ajuntament de Vilafranca.

La jornada coincidirà en una diada festiva a Vilafranca on se celebraran també la Festa del Xató i els Tres Tombs. La jornada de portes obertes a la Casa de la Vila permetrà visitar les diverses dependències i espais interiors més institucionals a totes les persones que ho desitgin.

Les visites s`iniciaran a les 11 del matí i finalitzaran cap a les 2 del migdia i duraran aproximadament una mitja hora. Es faran grups d`un màxim de 20 persones i seran comentades per guies de l’empresa TRIADE.

La visita a l`edifici de la Casa de la Vila inclou comentaris sobre la façana principal, que conté trets modernistes, i la façana lateral del carrer de Santa Maria, que forma un conjunt arquitectònic d`estil gòtic civil del segle XVI. Es poden visitar el despatx de l`alcalde, el Saló de Sessions i les diverses sales, amb pintures de Pau Boada, Carles Quer o Ricard Clausells, entre d`altres. Les persones que desitgin efectuar la visita comentada només caldrà que s`adrecin, a partir de les 11 del matí del mateix diumenge, al vestíbul de la mateixa Casa de la Vila per integrar-se qualsevol dels grups que es crearan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: