Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bosc Verd ha obert les inscripcions per la sortida al Delta del Llobregat

L’objectiu de la sortida, que es farà el diumenge 22 de gener, és conèixer l’interès ecològic d’aquest indret tant proper a la comarca com peculiar.

Els espais naturals que conserva el Delta del Llobregat tenen un valor biològic molt important, al qual cal afegir el valor específic i diferenciador en el marc metropolità en què el Delta es troba immers.

L’interès didàctic de la visita a la zona ve donat per la possibilitat de realitzar un itinerari guiat que permetrà conèixer un sistema ecològic molt característic, fent prendre consciència de l’existència d’un món natural molt ric.

La sortida és oberta a tothom però cal inscriure’s a través del telèfon 637 936 987 o bé a través de la pàgina web (www.boscverd.org), ja que les places són limitades. El preu de la sortida és de 8 €.

Se sortirà diumenge de la setmana que ve, a les 9 del matí de la Rambla de Sant Francesc i l’arribada està prevista cap a 2/4 de 3 del migdia. és important dur prismàtics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: