Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte se celebrarà una trobada de convivència entre autòctons i nouvinguts

Aquesta original iniciativa s’ avança als actes del cicle sobre immigració que el Pla per la Convivència prepara per al mes de febrer.

De fet, el mes passat ja va tenir lloc una primera trobada que a diferencia d’ aquesta no estava oberta, sinó que va estar protagonitzada per membres d’ entitats. En canvi, dissabte, el brasiler resident a Vilafranca Kleber Luiz Bosque, dirigirà una trobada de convivència entre persones autòctones i persones arribades d’altres països i que ara resideixen a Vilafranca o comarca, oberta a tothom.

Poden assistir a la trobada, totes les persones que creguin que és possible la convivència dins d’un col·lectiu plural, on la prioritat és el respecte a la diversitat de gènere, ètnia, religió i orientació sexual. Això vol dir que hi poden prendre part tots els vilafranquins, així com habitants de la resta del Penedès, amb independència del seu lloc d’origen. Precisament, és molt interessant per garantir un bon funcionament del taller que hi prenguin part tant catalans de tota la vida com persones que han arribat a Catalunya procedents d’altres països.

Segons el coordinador del cicle sobre immigració,Josep Forns, l’ objectiu és facilitar la integració dels nouvinguts, donat que l’ actual immigració a diferència de la dels anys 70 és molt diversa i més nombrosa.

Vilafranca TV prendrà imatges de la trobada amb la finalitat d’elaborar un reportatge que es podrà veure i comentar en un dels actes previstos per al mes de febrer.

Per facilitar l’intercanvi entre aquests col·lectius, aquest dissabte el responsable del taller, Cléber Luiz Bosque, utilitzarà les tècniques del Teatre de l’Oprimit.

és molt important que les persones que participin a la trobada portin roba còmode.

Aquells que vulguin més informació poden demanar informació, trucant al 93 892 0358 i demanar pel Pla per la Convivència. També poden participar, presentant-se dissabte a tres quarts de 5 de la tarda, a la sala d’ assaig de l’ Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: