Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ahir finalitzava la mostra de videoart a Vilafranca, Videt 2006, amb la projeció de tots els treball

Videt 2006 ja ha tancat portes, concretament ho feia ahir a la tarda amb una projecció de tots els treballs participants a l'auditori del museu del vi.. En aquest espai es van veure concentrades les 25 obres que s'han repartit aquests tres dies en un total de 15 botigues i tres espais fixes. L'any 2006 [...]

Videt 2006 ja ha tancat portes, concretament ho feia ahir a la tarda amb una projecció de tots els treballs participants a l’auditori del museu del vi.. En aquest espai es van veure concentrades les 25 obres que s’han repartit aquests tres dies en un total de 15 botigues i tres espais fixes. L’any 2006 ha portat un videt molt més gran, amb un augment considerable d’obres i sobretot d’espais d’exhibició.

Al llarg d’aquesta setmana i a banda de l’exposició de les videocreacions d’artistes d’arreu de l’estat també s’han desenvolupat diverses taules rodones i conferències, que han permès descobrir les bases teòriques d’aquesta nova disciplina artística. Des del col·lectiu Videt també s’ha procurat que l’oferta dins el panorama de la videocreació queden reflectit en el programa d’actes d’aquest Videt. De cara a l’any que ve el col·lectiu espera seguir creixent tant pel què fa a l’oferta com a la repercussió i implicació del públic

Ahir i en l’acte de clausura també va ser-hi present el regidor de cultura Joan Rios, com a representat de la regidoria que aquest any ha col·laborat estretament amb el col·lectiu per tirar endavant i fer més gran aquesta proposta. El regidor de cultura, La volutnat de la regidoria és seguir treballant amb el col·lectiu i fer de videt un referent de les mostres de videocreació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: