Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos demana un cop més que l’administració participi en les negociacions per els preus de

Els pagesos volien aprofitar la presència del COnseller, que finalment no va ser a Vilafranca, per posar de manifest el seu disgust amb la política d`agricultura de la Generalitat

Tot i que el conseller d’agricultura no va ser ahir tarda a Vilafranca, el sindicat Unió de Pagesos va fer igualment la seva concentració davant del Museu del VI. Allà, un grup dels quadres sindicals de la comarca han fet sentir el seu malestar per la política que desenvolupa la conselleria. En concret han lamentat que Antoni Siurana sempre estigui disposat a donar o sopar amb les grans empreses del sector, però en canvi sigui tant reticent a seure a la taula de negociació dels vins.

Així mateix, el sindicat considera que en un moment en que el vi encara està als cellers i no ha sortit a la venda, és bon moment per asseure’s a parlar per un preu mínim que sigui per el vi. També reclamen que, davant d’una verema que ha estat curta en quan a quilos, s’apliquin els controls i la normativa per tal d’evitar que entri raïm de fora de les D.O. als cellers.

Els pagesos un cop més portaven pancartes que feien referència a la seva voluntat de disposar d’un conseller d’agricultura, i no d’un que està al servei segons ells de l’agroindústria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: