Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un total de 43 equips participen en el concurs de truites

Les receptes de les truites es recopilaran en un llibre editat pel patronat de comerç i turisme

El setè concurs popular de truites, celebrat ahir a les instal·lacions esportives del Casal i inscirt dins els actes de la Fira del Gall va aconseguir agrupar un total de 43 parelles. Fins a un total de 13 premis es van repartir entre tots els grups participants. Una hora i mitja després de l’inici del concurs les truites ja estaven presentades a la platea del casal, a punt per ser tastades pels onze membres del jurat. I després del tast, el veredicte. El premi a la truita d’aviram va anar a parar a l’equip format per la Montse Valldosera i la Roser Serra , gràcies a una truita de confit d’ànec amb prunes més original va ser per a l’equip format per Toni Boudia i Pere Sans, el premi a la truita més ben presentada per Ester Millas i Lídia Planas, el premi a la truita més sabrosa per Mª Carme Roca i Carme Martí, gràcies a una truita de cireres. També es van premiar però aspectes no culinaris com és el cas del premi a la parella més ben caracteritzada que va anar a parar a Pilar Badell i Mazi Campoy it ambé es van premiar els equips més veterans i els més joves.

Frances Murgadas, el president del Jurat destacava a banda de la cada vegada més gran participació, de la originalitat creixent de les truites.

Un total de 43 truites que engreixen el receptari d’aquest concurs que després d’aquests set anys es consolida com un dels actes més de la Fira

Finalment les truites es van repartir per totes aquelles persones que es van apropar a veure el concurs. Abans però van ser fotografiades i se’n van recollir les receptes per una publicació que en breu editarà el patronat de comerç i turisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: