Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sònia Brull en ceràmica, Joana Travé en pintura i Valerio Escribano en pintura local obtenen els pri

Ahir va fer-se l’acte d’inauguració de la mostra, que servia també per fer el lliurament de premis de les diferents categories de la mostra artística de Sant Raimon de Penyafort, als Monjos.

Els premis de Ceràmica i Pintura tenen una mateixa dotació econòmica, primer premi de 600 euros, segon de 400 euros i tercer de 200 euros i els de Pintura Local, primer premi 350 euros, segon 200 euros i tercer 150 euros.

En la modalitat de Ceràmica Sònia Brull de Torrelletes va guanyar el primer premi amb l’obra Somni d’un armari, el segon premi va ser per la jove artista Kiyomi Tanigawa de Vilafranca amb una figura sense títol i el tercer per Josep Salvador Miras Sánchez de Santa Margarida i els Monjos amb una gerra també sense títol.

El primer premi de Pintura va ser la pintora de Sant Cugat Sesgarrigues Joana Travé, el segon premi per M. Dolors Serveto de la Granada, ambdues obres sense títol i el tercer premi per l’obra titulada Afores del pintor de Sant Joan de Mediona, Amadeu Sotorra.

En Pintura local el guanyador del primer premi va ser per Valerio Escribano, el segon per Primitivo Mora amb l’obra Plaça del Passeig Fluvial i el tercer per Joan Querol amb l’obra Penyafort a la Tardor.

En aquesta edició s’ha presentat 66 artistes de les tres comarques, Alt i Baix Penedès i Garraf i les seves 103 obres, 29 ceràmiques i 74 quadres estan exposades a les diferents estances de la Masia Mas Catarro, fins el 15 de gener de 5 a 8 del vespre els laborables i de 12 a 2 del migdia els festius, excepte l’1 de gener que restarà tancada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: