Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santi Suriol exposa "Matinades vilafranquines" al Via Fora!

Un recull de fotografies de Santi suriol penja aquests dies de les parets del bar restaurant via Fora. Aquest fotògraf martinenc exposa una recull de fotografies que plasmen les matinades a Vilafranca. El protagonisme se l'emporta el perfil o sky line de la vila, que varia en cada quadre depenent del joc que proposa l'autor. [...]

Un recull de fotografies de Santi suriol penja aquests dies de les parets del bar restaurant via Fora. Aquest fotògraf martinenc exposa una recull de fotografies que plasmen les matinades a Vilafranca. El protagonisme se l’emporta el perfil o sky line de la vila, que varia en cada quadre depenent del joc que proposa l’autor.

Les imatges s’han anat prenent al llarga de tres anys, durant els mesos de novembre, desembre, gener i febre. Segons l’autor, això és degut al fet que només durant aquest mesos la natura ens ensenya la silueta de Vilafranca amb un mar de colors i formes de rerafons gràcies al fet que el Sol surt pel darrera de la imatge de la vila.

Els quadres es poden veure al via Fora fins el proper 10 de gener i en l’horari de l’establiment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: