Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebrarà la 2a Trobada d’aficionats al manga i a la cultura japonesa.

El cap de setmana del 17 i el 18 de desembre es farà a l’índex de Sant Sadurní la 2a Trobada d’aficionats al manga i a la cultura japonesa.

Les activitats començaran a les 5 de la tarda amb dues projeccions de videoclips i capítols de dibuixos mangues. A les 7, es faran demostracions d’escriptura japonesa i es podrà degustar te i pastes del Japó. Finalment, a 2/4 de 9 es projectarà la pel·lícula Tokyo Psycho.

El diumenge les activitats continuen a partir de 2/4 de 6 de la tarda amb projeccions de video-clips i del primer capítol de la sèrie d’animació manga Angel Sanctuary. A les 7 hi haurà degustació de te i pastes japoneses i finalment la projecció del film Perfect Blue. A més, durant tota la tarda es podrà veure una mostra de papiroflèxia, coneguda com origami i també de kami-sumo.

Durant els dos dies hi haurà una espai per poder consultar, fullejar i llegir material manga; còmics, revistes, fanzines, llibres, etc.

La 2ª Trobada d’aficionats al manga i a la cultura japonesa està organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní i pel Monte de l’Otaku.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: