Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maragall inaugura el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny

L`equipament té una capacitat de 250 places d`internament.

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, va inaugurar ahir oficialment el nou centre, que es troba en funcionament des del passat 15 d`octubre. L`equipament sociosanitari acull les places de l`antiga Clínica del Carme i de l`Hospital Comarcal. També disposa de 48 places d`hospital de dia. és un edifici funcional de 8860 m2 i la seva cosntrucció ha costat 9`2 milions d`€. En l`acte d`innauguració Maragall va recordar que la població catalana s`ha anat fent gran. En l`actualitat hi ha 322.000 persones amb dependència, i un dels objectius de la Generalitat , per mantenir l`estat del benestar, és fer front a serveis per a la gent gran. "Un exemple d`aquesta política és aquest centre Ricard Fortuny" va dir.

Per la seva part l`alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, va remarcar l`esforç que es fa des de l`ajuntament per tal de continuar ofereint millores en els serveis adreçats a al societat. I en relació a l`àmbit sanitari va citar algunes millores que properament seran una realitat, com l`ampliació de l`Hospital Comarcal, el nou ambulatori o l`edifici d`habitatges per a la gent gran del carrer dels Ferrers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: