Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Mas i Parera, de Vilafranca, està treballant per aconseguir el distintiu d’escola verda

La intenció del centre és ensenyars als alumnes el respecte cap el medi ambient no tant sols dins de l`escola, sinó també arreu, i que tingui una influència en el seu comportament social

Aquests dies els pares que duen els seus fills a l’escola Mas i Parera de Vilafranca han pogut veure una exposició als passadissos del centre relacionada amb una activitat que s’ha estat desenvolupant en aquests primers mesos del curs. Concretament els resultats dels tallers i d’unes jornades encaminades a fer que el Mas i Parera assoleixi el reconeixement d’escola verda.

Des del centre s’insisteix també en remarcar que no es tracta d’una iniciativa puntual, sinó que des de fa molts anys ja es treballa en aquest sentit, i que la voluntat és educar els infants per tal que apliquin aquests criteris no només a l’escola, sinó arreu.

En l’exposició d’aquests dies es poden veure els resultats de diferents tallers de reciclatge, de fer paper, o de recollida selectiva, així com les conclusions de xerrades debats que s’han fet en les classes del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: