Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les caves Nadal han creat un projecte per potenciar l’ enoturisme que han titulat "La sendera Nadal

Aquesta iniciativa neix de la voluntat d’ aquestes caves penedesenques de promoure la cultura del vi i del cava, seguint models que a la Rioja o a Ribera del Duero estan molt més

"La sendera Nadal del raïm al cava" parteix de la idea que hi ha moltes persones que busquen un turisme autèntic i personalitzat i que les ganes d’ aprofundir en la cultura vinícola els porten a descobrir cellers d’ arreu del món.

Partint d’ aquesta premissa, les caves Nadal dedicades a l’ elaboració de caves i vins des del 1943, han decidit obrir la finca Nadal de la Boadella i proposen una visita diferent, interactiva i participativa.

La proposta, que es titula "Viu la sendera Nadal del raïm al cava", comença a la vinya ha com explicat la responsable d’ enoturisme de Nadal, Athenea Mata.

Després de recórrer les principals etapes del procés d’ elaboració, inclòs la visita a les caves subterrànies, els visitants acaben amb un joc. El ventall de propostes és prou ampli i inclou activitats diferents en funció de l’ estació de l’ any que reben noms com "Or de cava", "Essència de cava" o "Cofre de cava".

La visita està pensada, tant per a grups de treballadors o empresaris que estiguin de convenció a Barcelona, com per grups d’ amics, parelles i famílies. En definitiva, es tracta d’ una manera diferent i divertida de descobrir el Penedès i el procés d’ elaboració del vi i del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: