Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Centre Vila torna a posar en marxa la il·luminació de nadal, tot i que no hi participen

El distintiu que tenen alguns comerços de "Jo pago els llums del meu carrer", ha provocat alguns conflcites. No tots els carrers del Centre estan il·luminats, ja que alguns comerciants no volen participar

Els carrers del centre de Vilafranca tornen a estat il·luminats coincidint amb les festes de Nadal, i ajudant a donar una imatge festiva a la vila. La majoria de les botigues hi participen en aquesta activitat. Les arcades que s’instal·len es paguen entre tots els comerciants del carrer, però no tots els carrers estan il·luminats.

De fet, a l’igual que altres anys, els comerços que participen en la campanya tenen un distintiu que acredita que ells paguen els llums del seu carrer. Una situació que ha provocat en alguns moments un cert malestar.

El cert és que tirar endavant aquestes iniciatives te un cost econòmic força alt, i que sovint costa convèncer els comerciants de que hi participin, tot que i finalment la majoria hi participen. No obstant, no tots els carrers del centre estan il·luminats, i els que falten és a causa de que no s’han pogut reunir els diners, bé perquè els comerciants no han volgut participar, o perquè hi ha pocs botiguers i no s’ha pogut arribar a la quantitat necessària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: