Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Centre Vila participa un any més recollint diners per la marató de TV3, i torna a insta

Els comerços de Centre Vila disposaran de 6.500 braçalets de suport a la marató, i esperen recollir més de 5.000€ a través de les aportacions voluntàries dels vilafranquins i gent de la comarca

S’han presentat aquestes dues iniciatives nadalenques de l’associació de comerciants del centre vila, a Vilafranca. D’una banda la campanya de suport que diferents centres comercials catalans duen a terme per donar suport a la Marató de TV3, que aquest any va destinada a les malalties mentals. Cristina Bundó, gerent del Centre comercial a Cel Obert Centre Vila, comentava que a tot Catalunya s’han fet 75.000 braçalets de suport, dels quals a Vilafranca n’hi haurà 6.500. La intenció és oferir també una imatge diferents del comerç i del comerciant.

D’altra banda, i a l’igual que ja s’ha fet en els darrers dos anys, s’instal·larà a la plaça Jaume I novament la pista de gel. Una iniciativa que està ja consolidada, i que fins i tot te ja gent esperant a que s’instal·li per poder patinar al vell mig de la vila. Al voltant de la pista, poques novetats, excepte que s’ha fet un esforç per ampliar la iniciativa i fer-la arribar arreu de la comarca.

Des de Centre Vila esperen també que la temperatura es mantingui baixa per tal de que la pista estigui també en les millors condicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: