Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L`Alcalde de Vilafranca continua la setmana que ve les visites als barris

Marcel Esteve continuarà el proper dijous amb el barri del Centre, la tanda de visites periòdiques a tots els barris de la Vila.

Aquestes visites tenen l’objectiu de conèixer de prop i sobre el terreny la situació particular de cadascun d’ells. Aquestes visites que fa l`alcalde habitualment cada any, acompanyat pels regidors i regidores de l’equip de govern responsables en matèries diverses, consten de trobades als locals de les associacions, dels centres educatius, de les entitats i d`altres equipaments i serveis que estan ubicats al barri i finalitzen amb una reunió oberta amb el veïnat.

La visita al Centre es farà durant tot el dia i s’acabarà com és habitual amb una reunió de l’alcalde amb el veïnat, oberta a tothom. Serà a partir de les 8 del vespre de dijous vinent, a la sala d’actes del Patronat Municipal de Comerç i Turisme, al carrer de la Fruita, núm. 13.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: