Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament encarrega la supressió de barreres arquitectòniques en 14 cruïlles de Vilafranca

El global dels treballs te un pressupost de més de 27.000€, es durà a terme en dues fases i en total es construiran uns 40 guals de vianants per adaptar les cruïlles

L’Ajuntament de Vilafranca ha encarregat a una empresa de la Vila els treballs de supressió de barreres arquitectòniques en un total de 14 cruïlles de vies públiques. Els treballs tenen un pressupost global de més de 27.000 euros i un primer bloc d’actuacions es portarà a terme en les cruïlles Sant Pere-av. Tarragona, Tossa de Mar-Mestre Josep Recasens, Pere Alagret-Dr. Zamenhof, Igualada-La Granada, Sant Antoni M. Claret-Jaume Balmes, Bisbe Pañelles-Santa Digna, c/ Espirall 58, Abat Copons-Pere el Gran, i a la rambla de Sant Francesc.

Un altre bloc afecta un seguit de cruïlles properes al cementiri, concretament la ctra. Guardiola-Salvador Seguí, Mossèn Coy-La Granada, Mas i Jornet-La Granada, Baltà de Cela-av. Pelegrina i Sant Sadurní d’Anoia-Baltà de Cela.

En total, entre les dues actuacions es construiran 40 guals de vianants adaptats en aquestes cruïlles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: