Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Titina Senabre ha rebut a títol pòstum el premi de l’ Associació de Museòlegs de Ca

Coincidint amb el desè aniversari de la seva fundació, l’ Associació de Museòlegs catalana ha instituït els premis de museologia amb l’ objectiu de guardonar, tant trajectòries personals com projectes.

El premi a la millor trajectòria professional ha recaigut, en aquesta primera ocasió, i a títol pòstum, en la conservadora del Museu de Vilafranca, Titina Senabre, morta el passat mes d’ agost a causa d’ un tumor cerebral.

L’ Associació de Museòlegs de Catalunya li ha atorgat el premi pel seu activisme cultural, pel seu treball continuat en el Museu del Vi i pel seu paper en l’ impuls de la recerca patrimonial com ha explicat Joan Vicens, membre de la junta de l’ associació a Ràdio Vilafranca.

Familiars de la Titina Senabre, així com companys del Museu de Vilafranca, van assistir dijous passat a l’ acte d’ entrega dels premi de l’ Associació de Museòlegs de Catalunya, celebrat al Museu d’ Història de Catalunya, a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: