Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plaça de Marià Manent, al Poble Nou, compta ja amb jocs infantils

L’Ajuntament de Vilafranca ha col·locat jocs infantils, per un import de prop d’11.000 € en aquesta plaça, donant resposta a la demanda dels veïns de la plaça i de l`Associació de Veïns del

Amb aquesta instal·lació la plaça compta amb un centre actiu composat per una plataforma alta amb rampa, barra de bombers, escala de gat i tobogan i una molla cavall, instal·lat sobre una superfície amb terra de cautxú. La col·locació de jocs infantils ha estat una petició del veïnat de la plaça i de l’AV del Poble Nou.

La plaça de Marià Manent és un espai lliure de més de 2.700 m2 situat a l’interior de l’illa formada dels carrers d’Amàlia Soler i del Camí Fariner i les avingudes de Tarragona i del Vendrell. La urbanització de la plaça inclou dos espais diferenciats. Una part més alçada, que està enjardinada i una part baixa que té un tractament més urbà. Compta amb un bon nombre d’arbres, la instal·lació de punts d’il·luminació i de mobiliari urbà. Si bé està envoltada d’edificis, hi ha un total de cinc punts d’accés a la plaça que li donen un caràcter obert i acollidor. Els desnivells existents i el circuit per dintre de la plaça està totalment adaptat i sense barreres arquitectòniques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: