Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova farmàcia de la Girada s’instal·larà a uns edificis de titularitat municipal de la rambla del

La solució ha arribat després que la Farmàcia Planas accepti traslladar-se des de la seva actual ubicació al centre de la vila cap a la rambla de la Girada.

Des de l’Ajuntament sempre s’ha donat recolzament a aquesta demanda dels veïns de la Girada, i s’ha estat col·laborant i ajudant a buscar la millor solució per poder donar cobertura a aquesta servei. El regidor d’urbanisme, Josep Colomé, comentava que des de l`Ajuntament s`han fet un seguit d`actuacions per tal que la demanda arribés a bon port, facilitant informació al col·legi de farmacèutics i agilitant també els tràmits per a la cocnessió de permisos per al nova farmàcia a nivell municipal.

Com explica Colomé, amb aquesta solució es van completant els equipaments del barri de la Girada, juntament amb la llar d’infants que ja està en funcionament i la nova escola que s’ha d’iniciar al llarg del proper any. L’ajuntament ha considerat sempre que l’equipament d’una farmàcia era una demanda social imprescindible

La farmàcia Planas es traslladarà a la planta baixa dels edificis de lloguer de protecció oficial que s’estan construint a la Girada, i en que també s’instal·larà la nova seu de l’Associació de Veïns del barri.

Aquests edificis estaran finalitzats al llarg del primer trimestre del 2006, i a partir d’aquí s’haurà d’iniciar el procés de trasllat de la farmacia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: