Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral la Ginesta de la Granada fa un concert al Parlament Europeu, aquest migdia

Els actes de celebració del vinticinquè aniversari de la coral la Ginesta es clouen amb un viatge a Bèlgica.

Una expedició formada per més de cinquanta persones participa al viatge de tornada a la visita que una coral belga els va fer el novembre de l’ any passat.

El plat fort de la sortida és el concert que avui oferiran al Parlament Europeu, a Brussel·les. Apadrinats per l’ eurodiputat d’ ICV, Raül Romeva, cantaran per als parlamentaris europeus a la una del migdia, a la sala "Yehudi Menuhin".

El director de la coral, Joan Sàbat, ha explicat a Ràdio Vilafranca que es tracta d’ un concert diferent.

La Ginesta ha titulat el concert "From the catalan Granada to Europe" i ha preparat un repertori que combina cançons populars catalanes amb obres de Mozart i algunes peces modernes.

Acabat el concert, els integrants de la Ginesta també faran una visita guiada al Parlament Europeu. El viatge també incloïa un altre concert ahir diumenge, a Chestre, la ciutat de la coral que va visitar la Granada l’ any passat.

Actualment, la coral la Ginesta està formada per una quarantena de cantaires i des dels seus inicis, l’ any 1979, està dirigida per Joan Sàbat.

Dels actes de celebració del vinticinquè aniversari destaquen també el concert de Santa Cecília amb orquestra de cambra i el concert conjunt amb l’ orquestra Musicalia, per al qual van interpretar cançons modernes com el "Boig per tu" arranjades especialment per a l’ ocasió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: