Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral infantil L’Espinguet commemora l’aniversari del primer assaig amb un concert de cantaires i

Diumenge al migdia, a la sala d’actes de l’Escorxador tenia lloc aquest acte del 40 aniversari de la coral infantil L’Espinguet, que se celebra aquest any amb moltes activitats per endavant.

Precisament a la sala d’actes hi ha exposada una mostra de fotografies d’aquests quaranta anys de l’Espinguet, el primer acte de l’aniversari.

El concert va permetre reunir algunes de les persones que sortien a aquestes fotografies primer per sentir els actuals cantaires amb un repertori de cançons que han anat treballant darrerament i, després, per cantar conjuntament alguns temes ja tradicionals per a la coral.

La directora de l’Espinguet, Anna Mallofré, explicava que la coral té una manera de treballar molt concreta que s’ha mantingut durant aquests 40 anys: la importància que té el treball en equip. El quarantè aniversari de la coral comptarà amb tota una sèrie d’activitats que se succeiran durant els propers mesos. L’acte més proper serà el 23 d’abril, el dia que l’Espinguet ofereix el seu tradicional concert davant del retaule de Sant Jordi. Aquell dia, la coral vol convidar la resta de corals de Vilafranca per cantar conjuntament. A més, al maig s’estrenarà la cantata creada especialment per celebrar l’aniversari i que ha estat composada per Toti Soler i escrita per Sílvia Amigó.També està prevista una trobada de les corals infantils de Catalunya que fan 40 anys aquest 2005 i una altra trobada amb corals de fora de Catalunya, especialment d’Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: