Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Puigcercós visita la Fira del Gall i manifesta la posició davant les negociacions de l`estatut

Puigcercós ha visitat la fira d’aviram i seguidament ha pogut tastar alguns dels plats que es poden tastar aquests dies a la mostra de cuina d’aviram.

Aquesta visita s’ha produït a les 12 del migdia i a quarts d’una ha tingut una trobada amb els mitjans. Puigcercós ha manifestat la opinió del partit davant les negociacions entorn a l’estatut. Esquerra republicana considera decebedor el procés de negociació ja que perpetua una imatge negativa dels catalans.

Tot i així consdieren necessari seguir negociant ja que aquesta és una molt bona oportunitat per a catalunya. El més decebedor és el retoc que ha patit el model de finançament però tot i així s’ha de seguir treballant per vetllar per els punts claus del text.

Pugicercós també ha fet referència al boicot del cava, afirmant una postura de no engreixar la crisi, ja que sovint l’alimentació d’aquests comentaris negatius envers Catalunya i el boicot augmenten encara la crispació.

Després de l’atenció als mitjans ha seguit visitant la fira i ha mantingut diverses converses amb els criadors d’aviram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: