Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins al 18 de desembre es pot visitar l’exposició del vilanoví Salvador Masana al Fòrum Berger Balag

Salvador Masana va començar a aprendre en el taller d’un Joaquim Mir ja madur, que vivia a Vilanova des de principis dels anys vint, i que gaudia d’un dolç moment de prestigi i

Per això Mir va deixar inevitablement la seva petjada en l`obra de Masana: la força del color i la intensitat del seus contrastos. Això és el que es pot veure a la mostra que acull l’aula de cultura de Caixa Penedès, al Fòrum Berger Balaguer i que duu per títol "Entre el roig i els verds". L’exposició ha estat cedida per l’ajuntament de Vilanova i en el moment de la inauguració, van assistir la regidora de cultura del consistori vilanoví i un familiar del pintor.

Masana mostra en la seva obra paisatges del Garraf, però també deixa entreveure el seu afany d`investigació que el va portar a experimentar amb totes les tècniques i materials. També s`ha de destacar la seva contribució en l’ensenyament, ja que va ser mestre de pintura durant molts anys a diferents centres privats de batxillerat i a l`Escola d`Arts i Oficis des de 1944. Masana també va ser membre fundador i primer president del Cercle Artístic de Vilanova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: