Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitza al Consell Comarcal el curs de recerca de feina per internet

Amb el lliurament dels diplomes als alumnes que hi han participat, finalitzava aquest curs, adreçat a persones que es troben en situació d'atur. El curs estava emmarcat dins del projecte Hinterland, des de la segona iniciativa europea Equal, amb l'objectiu d'ajudar als participants a utilitzar les noves tecnologies per a la recerca de feina. La [...]

Amb el lliurament dels diplomes als alumnes que hi han participat, finalitzava aquest curs, adreçat a persones que es troben en situació d’atur. El curs estava emmarcat dins del projecte Hinterland, des de la segona iniciativa europea Equal, amb l’objectiu d’ajudar als participants a utilitzar les noves tecnologies per a la recerca de feina. La tècnica de intermediació del Consell Comarcal, Eva Higalva, comentava que s’ha insistit en explciar la importància de internet en la recerca de feina.

Amb l’acte d’aquest matí finalitzava el curs que s’ha fet aquestes darreres setmanes, però de cara al proper any n’hi ha previstos més, dins del projecte Hinterland, com explica Higalva.

Aquest programa està en vigor fins el 2007, i per tant fins a les hores s’aniran fent cursos de formació per a diferents col·lectius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: