Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Forat del Pany es va omplir per participar en la Tercera Vetllada de poesia i cançó pels drets hu

La secció de l’Alt Penedès d’Amnistia Internacional va organitzar diumenge a la nit la tercera edició d’aquesta vetllada que , des del primer any, ha tingut molt bona acceptació per part del públic.

L’acte servia per commemorar l’aniversari de l’aprovació , per part de les Nacions Unides, de la Declaració Universal dels Drets Humans, que es compleix cada 10 de desembre. Des del Penedès, per celebrar l’efemèride s’organitza una vetllada en la que diferents artistes amateurs o professionals reciten poesia o interpreten música damunt de l’escenari de forma voluntària.

Des de l’organització, l’Albert Carrasco, destacava l’èxit de la convocatòria. Aquest any hi va haver un record especial per l’Ampar Pérez, membre activa d’Amnistia Internacional al Penedès fins el seu traspàs aquest estiu passat.Per l’escenari del Forat del Pany van passar persones de diverses procedències i estils. Entre d’altres els alumnes de l’institut Eugeni d’Ors, amb el professor Fontxo Blanch, o fins i tot difrents generacions d’una matexia família, com era el cas del Jaume Girona i la seva filla Gemma.

També va assistir a aquesta vetllada Fatou Secka que va explicar contes de Gambia.

L’acte el va presentar el periodista Josep Forns, que va repassar alguns dels casos que Amnistia Internacional ha defensat amb les seves campanyes i que han tingut un final feliç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: