Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El director general de l’Incavi, Joan Aguado, ha afirmat avui que la seu d’aquest institut serà a Vi

Recordem que fa alguns mesos el mateix Conseller d’Agricultura, Antoni Siurana, va anunciar la voluntat de fer el trasllat de la seu central de l’Incavi a Vilafranca, concretament al Polígon àgora.

Ahir tarda, en el decurs del lliurament dels diplomes de la cloenda dels cursos del Centre de Formació Permanent de l’Incavi, el seu director general Joan Aguado va afirmar que s’està treballant en ferm per agilitar el trasllat, i que pugui ser una realitat de cara al proper any.

La cloenda dels cursos coincideix en aquesta edició amb l’any del 25è aniversari de l’Incavi, i per aquest motiu el director general ha volgut recordar també tots els anys de formació que ha desenvolupat l’Institut Català de la Vinya i el Vi. En aquest sentit, Aguado ha remarcat també l’esforç que s’ha fet, juntament amb la resta del sector, per tal d’estar al dia de les darreres novetats tecnològiques.

En un principi estava anunciat que aquesta activitat la presidís el mateix conseller d’agricultura de la Generalitat, Antoni Siurana, que finalment no ha vingut a Vilafranca per qüestions d’agenda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: