Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal posa en marxa la Borsa Jove d’Habitatge a l’Alt Penedès

En els darrers mesos l’Ajuntament de Vilafranca havia posat ja en marxa una iniciativa similar

un servei que té per objectiu posar en contacte, en condicions avantatjoses, els joves amb els propietaris que volen llogar-los habitatges.

Per acollir-se a aquest servei, els joves han de tenir entre 18 i 35 anys i un salari que superi 1,5 vegades el sou mínim interprofessional. Les peticions dels joves es creuen amb l’oferta disponible a la borsa i es posen en contacte les dues parts: llogaters i propietaris.

El personal de la Borsa Jove d’Habitatge orienta els joves sobre els diferents aspectes que cal tenir en compte a l’hora de comprar i, sobretot, de llogar un habitatge, com ara: la definició en el mercat immobiliari, la valoració de les característiques de l’immoble, el procediment legal per llogar i comprar, les condicions econòmiques i els recursos per llogar o comprar en les millors condicions.

La Borsa Jove d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès és un servei gratuït per als joves i per als propietaris, no cal abonar honoraris d’intermediació ni comissions de cap mena. Durant el primer any de lloguer, els propietaris es beneficiaran d’una assegurança multirisc gratuïta i una assegurança de caució gratuïta.

La formalització del contracte d’arrendament es durà a terme en presència de l’Administració i de conformitat amb les directrius, els objectius i les pautes de la Borsa Jove d’Habitatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: