Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El barri de la Girada tindrà finalment farmàcia, després de més d’un any de negociacions.

La farmàcia és possible gràcies a que la Farmàcia Planas es traslladarà del seu actual emplaçament al centre de la vila cap el barri de la Girada

Pràcticament des de que el barri va estar habitat que una de les principals demandes ha estat que s’anessin cobrint els serveis indispensables, entre els quals hi havia el d’una farmàcia. Després de més d’un any de mobilitzacions, les primeres accions es van fer el novembre de l’any passat, la farmàcia serà una realitat en breu. A més, un servei que donarà cobertura també d’alguna manera no només a la Girada sinó també al Molí d’en Rovira. La solució ha estat possible gràcies a la disposició dels responsables de la Farmàcia Planas de traslladar-se al barri vilafranquí, per donar cobertura a aquesta zona.

Des de l’associació de veïns de la Girada, la seva presidenta Elisabet Olmos valora molt positivament aquesta decisió, que dona resposta a una reclamació llargament esperada.

Des de l’Associació es vol agrair també al bona disposició que ha demostrat el responsable de la Farmàcia per fer aquest trasllat, que és el que ha permès que el barri tingui una farmàcia. Olmos vol deixar clar que no és una nova farmàcia que s’obra a la vila, sinó un trasllat, i que per això els han donat el permís

La nova farmàcia s’instal·larà a la rambla de la Girada, prop de l’actual local de l’associació de veïns del barri i en els baixos d’uns pisos de titularitat municipal que s’estan construint a la rambla de la Girada. El que encara no se sap amb certesa és la data en que es podrà fer efectiu aquest trasllat i per tant l’obertura de la farmàcia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: