Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el cicle de cinema fòrum de l’Institut Milà i Fontanals, obert per a tothom qui hi estigui i

Dijous es feia la primera sessió d'aquest cicle de cinema fòrum amb la projecció de la pel·lícula de Kevin McDonald Touching the void, sobre l'experiència dels dos alpinistes britànics Simon Yates i Joe Simpson en el seu ascens a la paret nord del Siula Grande, als Andes peruans, l'any 1985. La coordinadora de l'activitat, la [...]

Dijous es feia la primera sessió d’aquest cicle de cinema fòrum amb la projecció de la pel·lícula de Kevin McDonald Touching the void, sobre l’experiència dels dos alpinistes britànics Simon Yates i Joe Simpson en el seu ascens a la paret nord del Siula Grande, als Andes peruans, l’any 1985. La coordinadora de l’activitat, la professora de filosofia Carme Jiménez, explica l’argument del film.

L’objectiu del cine fòrum és veure una pel·lícula i després comentar-la i debatre els temes que pugui suscitar entre els espectadors. En el cas de Touching the void, tal com explica la coordinadora, els temes que poden sorgir són ben diversos.

Està previst que la propera projecció sigui el film d’Isabel Coixet "Mi vida sin mí" i que els temes que es tractin siguin tots els derivats del fet de conèixer quan arribarà el final de la vida.

El cine fòrum serveix també perquè els alumnes de batxillerat artístic del centre desenvolupin la seva imaginació dissenyant els cartells que acompanyaran cada sessió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: