Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO està molesta amb la UGT per com ha actuat en el conflicte entre l’ajuntament de Sant Sadurní i

Des del Sindicat Intercomarcal de l’Alt Penedès-Garraf de Serveis i Administracions Públiques de CCOO, volen aclarir alguns detalls referents a les notícies que darrerament han aparegut.

En primer lloc, recorden que el Comitè d’Empresa de l’ajuntament de Sant Sadurní està composat per set delegats d’UGT i dos delegats de CCOO. També recorden que qualsevol comunicat emès com a Comitè d’Empresa s’ha d’haver aprovat prèviament en una reunió del Comitè, on pot ser aprovat per majoria o bé per unanimitat de les dues forces sindicals, i segons expliquen a les reunions de Comitè d’Empresa, on s’han acordat aquests comunicats de premsa, els delegats de CCOO no han estat convocats. Per tant, tots els comunicats que s’han fet públics ni s’han debatut en el Comitè d’Empresa, ni el Comitè d’Empresa com a tal ha fet cap declaració als mitjans de comunicació.

CCOO ja ha fet arribar a la UGT la seva disconformitat davant els comunicats de premsa emesos unilateralment per UGT.

Finalment, demana a la UGT que no utilitzi el Comitè d’Empresa com a mitjà de comunicació i que si volen fer comunicats de premsa ho facin com a sindicat i no pas com a Comitè d’ empresa de l’ ajuntament de la capital del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: