Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Campanya especial del Banc de Sang i Teixits a Vilafranca dimecres de la propera setmana

La Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits serà a Vilafranca el proper dimecres dia 4 de gener per tal de fer una campanya especial de reis, amb el lema "Amb una vegada no n'hi ha prou-Vine a donar sang", degut al descens experimentat en la darrera donació organitzada a Vilafranca durant la Fira [...]

La Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits serà a Vilafranca el proper dimecres dia 4 de gener per tal de fer una campanya especial de reis, amb el lema "Amb una vegada no n’hi ha prou-Vine a donar sang", degut al descens experimentat en la darrera donació organitzada a Vilafranca durant la Fira delGall i a la mancança que hi ha de sang de tots els grups sanguinis. La Unitat Mòbil del Banc de Sang se situarà a la rambla de Sant Francesc entre les 10 del matí i les 2 del migdia i entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre.

és important que el màxim nombre de persones, entre 18 i 65 anys, sanes i de més de 50 kg, s`acostin a la Unitat Mòbil que serà dimarts a Vilafranca. Donar sang és una acte solidari i cívic que no requereix cap esforç important, no fa mal i, després d`un petit descans i d`un refrigeri que ofereix el banc de sang, es torna a estar en forma. A més, el donant obté una analítica que l`informa sobre la seva salut. De cada donació de sang, no se`n beneficia només un malalt sinó un nombrós grup de persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: