Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana s’ha acabat d’instal·lar la nova antena repetidora de Ràdio i Televisió de Vilafranc

Amb aquesta nova antena s`ha de millorar la cobertura de Ràdio VIlafranca a la comarca, i permetre també que Vilafranca Televisió es rebi en millors condicions tant a la capital de la comarca

En les darreres setmanes s’ha estat treballant per instal·lar una nova antena repetidora a la muntanya de Sant Pau, que dona servei a Ràdio Vilafranca i Vilafranca Televisió. L’antena de fet substitueix l’anterior de l’emissora municipal de ràdio, i servirà també per millorar la recepció de la televisió local de Vilafranca tant a la vila com a la comarca.

L’antena ha estat instal·lada per l’empresa Axion, i la seva principal funció es destina a la televisió i a la posterior aplicació de la Televisió Digital Terrestre a la nostra comarca. Precisament pel que fa a la televisió, cal dir que les persones de Vilafranca o la comarca que fins ara no veien bé Vilafranca Televisió, podran sintonitzar-la ara des de Sant Pau, només enfocant la seva antena cap aquest punt fent alguna petita adaptació o ajust a la mateixa.

Cal dir també, parlant de Ràdio Vilafranca, que des d’aquest cap de setmana ha reajustat la seva freqüència al 90.1, enlloc del 90.2 habitual, a causa de la posada en marxa des de Montserrat de les emissions de Ràdio Nacional d’Espanya Ràdio 2 clàssica. De forma provisional doncs, Ràdio Vilafranca emetrà per aquesta freqüència, a l’espera que es trobi una solució definitiva que en aquests moments s’està acabant de parlar entre telecomunicacions i Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: