Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

200 nens i nenes han passat per el Diverhivern, en el primer dia

Dimarts va obrir portes el Diverhivern 2.005, l’ espai de joc i diversió que organitza el Pla d’ Infància de l’ ajuntament de Vilafranca, durant les vacances de Nadal.

La primera jornada es va saldar amb la participació d’ uns 200 infants, ja que segons Montse Albet, acostuma a ser el dia més fluix. Des d` ahir, la mitjana d` assistents ja ha estat al voltant dels 300.

El Diverhivern està repartit entre el gimnàs i la nau de Cal Figarot: al gimnàs hi ha els jocs destinats als nadons de 0 a 3 anys i a la nau es fan la resta d’ activitats, aptes per a nens i nenes de 3 a 14 anys.

U any més, s’ han registrat cues als jocs d’ ordinadors i a l’ escalèxtric, mentre que els tallers també tenen molt bona acceptació.

A diferència d’ altres edicions, aquest any el Pla d’ Infància demana als pares, avis o cuidadors que es quedin i siguin responsables de la vigilància dels seus infants. Al Diverhivern hi ha monitors especialitzats, però es dediquen a dirigir i dinamitzar les activitats.

Els tiquets per accedir al Diverhivern costen 3’20 euros i a l’ endemà permeten patinar a la pista de gel del Centre Vila, de 10 a 11 del matí.

L’ horari del Diverhivern és de 11 del matí a 2 del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: