Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos se suma als actes de commemoració del Dia Internacional contra la violè

Organitzat pels serveis de Joventut i el programa Dona al Dia, del 21 al 30 de novembre se celebraran un seguit d'actes de denúncia davant la violència de gènere que viu la nostra societat, al temps que es vol demanar el compromís de la ciutadania en la seva eradicació. Un gran llaç blanc presidirà el [...]

Organitzat pels serveis de Joventut i el programa Dona al Dia, del 21 al 30 de novembre se celebraran un seguit d’actes de denúncia davant la violència de gènere que viu la nostra societat, al temps que es vol demanar el compromís de la ciutadania en la seva eradicació.

Un gran llaç blanc presidirà el balcó de l’Ajuntament dels Monjos i paral·lelament es farà una distribució de llaços blancs a diferents punts del municipi, mentre que a l’institut el Foix es portaran a terme diverses activitats relacionades amb el tema de la violència de gènere.

L’acte central de la campanya tindrà lloc el divendres, 25 de novembre, a les 8 del vespre davant de l’Ajuntament, on es procedirà a la lectura del manifest contra la violència de gènere i l’encesa d’ espelmes per les seves víctimes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: