Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Franco ha muerto o cómo idiotizar un pollo"

L`espectacle d`accidents Polipoètics va tancar el cicle que el Museu de Vilafranca ha dedicat a la recuperació de la memòria històrica

Accidents Polipoètics és un tàndem humorístic format per Rafael Metlikovez i Xavier Theros, que té com a objectiu oferir espectacles que algú qualifica com a "conferències a duo".

Franco ha muerto o cómo idiotizar a un pollo és l`espectacle més recent d`Accidents Polipoètics, una pluja d`idees en públic destinada a reviure aquells anys llunyans de la transició. Una peculiar i particular reflexió sobre aquella època.

Amb un gran enginy verbal fan un recorregut des del Franco ha muerto dArias Navarro passant per al país dels Payasos de la tele,

Metlikovez i Theros porten ja quinze anys d`activitat descontrolada en àmbits diversos: escrivint llibres, com a guionistes de ràdio, fent conferències monòleg i tallers d`escriptura creativa i col·laborant en revistes d`humor. Espectacles seus són Polipoesía urbana de pueblo (1991), Más triste es robar (1995), Pim pam pum Lorca (1998) i Soltero busca o el cuelgue de los hábitos (2001).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: