Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Puerto Cabezas ha fet arribar als vilafranquins Amics de Puerto Cabezas un informe sobre el pas de l

El cost dels desperfectes podria ser de més de 6 milions de dólars

A hores d’ara els responsables de la ciutat nicaragüenca de Puerto Cabezas ja han pogut fer una valoració força exhaustiva de les conseqüències del pas de l’huracà Beta per la seva població. L’informe ha estat elaborat per el Comitè Municipal d’Emergència, i que fa un càlcul aproximat de les pèrdues que s’acostaria als 6 milions de dòlars.

La majoria de les destrosses han afectat camins comunals, ponts i habitatges, amb la majoria de les comunitats rurals afectades; i els cultius. Es podrien haver vist afectades més de 4.000 famílies, de 60 comunitats i 15 barris de Puerto Cabezas. A més cal tenir també en compte que aquesta afectació de les vies de comunicació dificulta l’arribada d’ajuda i d’aliments a les comunitats més afectades, i que a causa de la contaminació dels pous d’aigua han facilitat l’aparició de malalties gastrointestinals. Aquests fets fan encara més prioritari arranjar les vies de comunicació per rebre aliments en condicions i la rehabilitació dels cultius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: