Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pasqual Maragall visita el Penedès, en motiu de la inauguració de dues escoles bressols al terme mun

A banda de parlar de la comarca i de les instal·lacions en el seu parlament va fer referència a l’estatut i a la seva recent presentació al parlament.

A tres quarts de sis de la tarda, arribava a Sant Pere Sacarrera el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat per la diputada socialista Manuela de Madre, l’alcalde Servand Casas i de la delegada del Govern català a Barcelona, Carme San Miguel.

Han inaugurat l’escola bressol "Tangram" i han fet una visita molt ràpida per les seves instal·lacions. Seguidament, s’han desplaçat fins a Sant Joan de Mediona on han inaugurat una segona llar d’infants anomenada Nins i que ofereix 30 places. Abans de fer la visita, l’alcalde Servand Casas i el president Maragall han fet uns breus parlaments.

L’alcalde ha aprofitat la ocasió per fer tota una sèrie de reclamacions al president, com la millora en el transport escolar. A més, també ha volgut destacar que els pobles petits tenen un paper important dins de Catalunya. Servand Casas.

El president de la Generalitat, en el seu parlament ha parlat de l’Estatut que dimecres passat es va acceptar a tràmit en el Congrés dels Diputats de Madrid.

Segons Maragall, la nació és gran i petita alhora i ha destacat el paper dels ajuntaments i dels municipis. També ha destacat, que sense unes bones polítiques de sanitat i d’educació el país no podria tirar endavant.

A més d’aquestes inauguracions, el president també ha inaugurat avui l’hospital del Vendrell i una llar d’infants a Banyeres del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: