Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’eurodiputat d’IC, Raul Romeva, destaca la tasca del parlament europeu en un acte celebrat a Vilafr

Raúl Romeva és diputat europeu per la formació iniciativa per catalunya verds i divendres va pronunciar una xerrada per explicar quines són les tasques que els eurodiputats realitzen al parlament .

Romeva va destacar la importància de les accions que s’emprenen des d’Europa i quina és la posició que adopta iniciativa verds. Romeva també va destacar la importància de fer pressió a europa en temes relacionats amb el mediambient i en polítiques de sostenibilitat, al ser un marc segur i sòlid a través del qual s’obliga a complir la llei. En veu de Romeva Les lleis que es realitzen des d’Europa afecten indubtablement al nostre país, tot i que sovint encara es vegi Europa com un ens poc concret i llunyà. Romeva també va fer incidència en la necessitat de donar a conèixer totes les taques que es duen a terme a nivell europeu. També es va analitzar en termes generals la situació legislativa europea i les lleis que s’aplicaran i també es treballaran a partir del 2006.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: