Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’eskamot Kultural que organitza la Kinzena Poètika valora de forma molt positiva l’edició d’enguany

L’extensa varietat de la oferta que conforma la Kinzena Poètika d’aquest any ha estat la clau de que tots els actes tinguessin èxit de públic.

La Kinzena ha tornat a posar en relació espais i poetes i a mostrar que la poesia no té perquè ser una cosa de pocs. Des del dilluns 17 d’octubre amb el Mot de pas de l’actor i poeta Jaume Montané. Passant per la poesia del veterà i reconegut Francesc Parcerisas a la Sala de ca l’Abella o pel duet format per Francesc Garriga i Marc Romera, mestre i deixeble a Cal Figarot, la Kinzena ha permès comprovar que el panorama de la poesia a Catalunya és variat i ric.Les 15 actuacions de la Kinzena durant quinze dies consecutius van fer pensar que alguns dies l’afluència de públic seria menor. Però, tot i així, les actuacions han comptat amb força expectació en tots els casos.

D’altra banda, alguns dels noms que han participat en aquesta kinzena són més coneguts que altres però, segons la organització, és impossible fer una tria del més destacat.

Aquest any també s’ha pogut sentir poesia en altres idiomes, com el portugués de Kleber Luiz da Silva a l’escorxador o el francès d’Alain Miret, a l’acadèmia d’idiomes Teresa Olivé.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: