Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les voreres del carrer Migdia, a Vilafranca, s’ampliaran per tal de millorar la seguretat dels viana

L'Ajuntament de Vilafranca ha aprovat inicialment el projecte de reforma de les voreres del carrer del Migdia. El projecte afecta el tram del carrer del Migdia entre el carrer de Santa Digna i el carrer de Cal Bolet, on les voreres són molt estretes i la circulació de vehicles pot comportar perill per als vianants. [...]

L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat inicialment el projecte de reforma de les voreres del carrer del Migdia. El projecte afecta el tram del carrer del Migdia entre el carrer de Santa Digna i el carrer de Cal Bolet, on les voreres són molt estretes i la circulació de vehicles pot comportar perill per als vianants. Per minorar aquest perill, ja es van prendre mesures ja fa un temps amb la col·locació de pilones i la prohibició de l’estacionament en un dels costats del carrer i la modificació dels sentits de circulació per tal que aquest carrer no esdevingués un carrer de pas de vehicles sinó que únicament en fessin ús el veïnat o la gent que hagués d’accedir per algun motiu a la zona del carrer Migdia i del carrer del Casal. El projecte que ara es tirarà endavant consisteix en l’ampliació de les voreres fins a 1,40 m. per cada costat del carrer i deixant al mig una calçada de 2,75 m. Les cantonades d’accés al carrer del Migdia des del carrer de Santa Digna i des del carrer de Cal Bolet comptaran amb guals que faran minorar la velocitat dels vehicles que accedeixin i les voreres estaran separades de la calçada amb pilones metàl·liques.

Pel que fa als paviments, es col·locarà una base de formigó de 20 cm. de gruix a tota l’amplària del carrer, les voreres tindran paviment de panot de color gris i la calçada hi haurà paviment asfàltic de 8 cm. de gruix. El projecte es troba ara al període d’exposició pública, passat el qual l’Ajuntament l’haurà d’aprovar definitivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: