Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació comercial Centre vila es mostra favorable a l’estació de regionals dins de Vilafranca i

Després de prop de 25 anys d`espera, els comerciants del centre es felicitaven de poder tenir un aparcament soterrat al centre de Vilafranca

Centre Vila ha aprofitat la presentació aquesta tarda de la seva campanya de Nadal per tal de possicionar-se també sobre dues qüestions que darrerament estant d’actualitat a la vila. El president de l’associació comercial del centre, Joan Solà, ha comentat que estan a favor d’una estació de regionals dins de la vila, i de que l’aparcament soterrat a Vilafranca sigui una realitat el més ràpidament possible.

Solà remarcava que després de 25 anys, per fi Vilafranca tindrà aquest aparcament soterrat que resulta tant necessari, i que ja en el seu moment van proposar els botiguers.

Pel que fa a les properes campanyes, la de tardor hivern se centrarà en el repartiment de butlletes entre els clients dels comerços Centre Vila, amb el lema de "Quant més compris més hi sortiràs guanyant". S’han fet 240.000 butlletes de 10 números diferents; i si les xifres dels números centre vila coincideixen amb alguns dels cinc primers premis de la rifa de Nadal es repartiran premis econòmics que van dels 100 € als 2’4, depenent de si és un primer, un segon, un tercer, un quart o un cinquè.

A més, Centre Vila ha anunciat que per tercer any tornarà a instal·lar la pista de gel a la plaça de Jaume I, tot just davant de Santa Maria.

Finalment l’associació de comerciants Centre Vila ha manifestat també el seu suport a la fira del Gall, i participaran amb el sorteig dels 3 millors galls exposats. També recuperaran el sorteig de degustacions per a la mostra de cuina d’aviram.

A nivell més intern, el president de Centre Vila ha comentat que recentment han rebut un premi de reconeixement a la tasca dinamitzadora que realitza l’associació, tant a nivell dels seus associats com per tota la vila, amb un guardó que la Confederació Catalana de Comerç ha atorgat a les 25 primeres associacions que van participar en aquestes activitats. Solà apuntava també que en aquests moments Centre Vila és una de les associacions de referència a nivell de Catalunya en qüestions relacionades amb la dinamització de centres comercials urbans a cel obert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: