Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L`associació agrària de joves pagesos es reuneix per discutir les mesures adoptades pel ministeri pe

Aquesta xerrada s’inscriu dins la campanya informativa que l’associació està realitzant en totes les comarques de la província de Barcelona.

L’hotel Alfa va acollir ahir una jornada informativa de l’associació agrària de joves agricultors. D’entre els punts de l’ordre del dia destacava l’ajuda creada pel ministeri pel què fa a la bonificació de la seguretat social per pal·liar els efectes de la sequera, el futur canvi de règim de la seguretat social agrària i també la nova llei de contractes de conreu.

Rosa Pruna president de l’associació va ser present ahir en la xerrada per tal de posar el corrent sobre els procediments a seguir per tal d’adherides a aquesta ajuda per a tots els que han patit els efectes de la sequera. L’ajuda creada pel ministeri consisteix en una bonificació del 50 % de sis mesos de cotització, concretament des del juliol i fins al febrer.

Des de l’associació agrària consideren aquestes mesures insuficients i consideren oportú realitzar aquestes xerrades informatives ja que tampoc s’han fet massa públiques les ajudes

A banda d’aquestes mesures també es van posar sobre la taula el futur canvi de règim de la seguretat agrària, previst per a principis del 2006 i també la nova llei de contractes de conreu, una llei que des d’ASAJA també consideren perillosa en certs punts

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: