Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ambulatori de Vilafranca ha canviat el telèfon per demanar hora pel metge de família i el pediatre

El nou telèfon únic per programar les visites és el 902 111 444.

A partir del dia 24 de novembre caldrà trucar a aquest número de telèfon de Sanitat Respon per demanar visita pel metge i el pediatre. També es podrà fer a través d’internet a l’adreça www.gencat.net/ics. Per demanar visita domiciliària, dia i hora de visita amb infermeria, odontologia, treballadora social o qualsevol altra informació, s’haurà de trucar al nou telèfon de l’àrea Bàsica corresponent. En el cas de Vilafranca al 93 891 54 00.

La posada en marxa d’aquest nou servei s’emmarca dins les accions previstes en el Pla de Millora d’Atenció al Ciutadà de l’Institut Català de la Salut, que entre altres objectius pretén millorar l’accessibilitat telefònica dels usuaris i incrementar el seu grau de satisfacció ja que es podrà demanar hora durant les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: