Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues es mostra contrari a la construcció d’un nou institut a Moja

L'Ajuntament de Sant Cugat va aprovar per unanimitat, en la Sessió Plenària de 4 de novembre, una moció en la que estableix la seva posició vers la intenció del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya de construir un nou institut de secundària a Moja pels alumnes dels municipis d'Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, d'Avinyonet del [...]

L’Ajuntament de Sant Cugat va aprovar per unanimitat, en la Sessió Plenària de 4 de novembre, una moció en la que estableix la seva posició vers la intenció del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya de construir un nou institut de secundària a Moja pels alumnes dels municipis d’Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, d’Avinyonet del Penedès i de Sant Cugat Sesgarrigues.

En aquesta moció l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues expressa el seu convenciment que la ubicació del nou institut ha de ser en un dels nuclis de l’eix viari que conforma la N-340 abans de sobrepassar l’alçada de Vilafranca; és a dir Les Cabòries (Avinyonet del Penedès), Sant Cugat Sesgarrigues o Sant Pere Molanta (Olèrdola). De no ser així i construir-se a Moja aquest no aportaria res de nou al desplaçament que actualment pateixen els alumnes de secundària dels municipis citats.

Finalment, també expressa el convenciment que, a hores d’ara, Vilafranca ofereix més recursos, com ara la Biblioteca, als alumnes de secundària i, en especial, als alumnes de Batxillerat.

és per aquest motiu que la moció plenària preveu la necessitat que el Batxillerat es segueixi cursant als instituts de Vilafranca, i que les famílies puguin seguir triant a on cursaran els alumnes la secundària.

La moció serà tramesa en el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i als ajuntaments citats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: