Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una Vegueria Pròpia es va reunir amb el conseller Joan Saura

La reunió es va fer divendres passat , desprès de la reunió amb el consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès.

Divendres passat , desprès de la reunió amb el consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès, i abans de la inauguració al Museu de l’Acte per la recuperació de la memòria Històrica, el Conseller de Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura es va reunir a la mateixa seu del Consell Comarcal amb 4 representants de la "Plataforma, per una Vegueria Pròpia", i ho va fer acompanyat de tres sots-secretaris.

Desprès d’escoltar un breu resum de la trajectòria de la Plataforma i de les seves propostes, el conseller va manifestar que fa més d’un any que hi ha una proposta, que encara desconeix el propi Govern, consistent en les bases que han de definir la nova divisió territorial de Catalunya i que ells plantegen en Vegueries.

El conseller Saura va garantir en tot cas que una vegada es facin públiques les bases es procedirà a fer-les arribar als territoris per que aquests es pronunciïn i desprès el Parlament pugui prendre la determinació que cregui mes convenient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: