Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La ballarina vilanovina Belén Cabanes porta "Temps de flors" a Cal Bolet, aquest dissabte

El darrer espectacle de Cabanes, Temps de flors, és teatre, és dansa i al mateix temps, música flamenca. és, en definitiva, un muntatge amb una corprenedora força visual.

La coreografia que Cabanes ha creat té components de dansa clàssica, espanyola, flamenca i contemporània. Aquesta combinació permet a l’ artista un tractament molt personal, com ha explicat la mateixa ballarina en una entrevista a Ràdio Vilafranca.

Temps de flors neix arran de plantejar-se què li passa a una nena quan en la seva infància, rodejada per la família i feliç, la mort li arrabassa el pare.

Això és el que li va passar a la ballarina vilanovina Belén Cabanes quan només tenia 10 anys i per això, el muntatge és tan personal.

A partir d’ aquest punt de partida, assistim a totes les preguntes sense resposta, a la sensació d’ abandonament i desesperança, experimentem la ràbia, el dolor, la impotència i tota mena d’ emocions.

La idea i la coreografia de Temps de flors és de Belén Cabanes i la música original del compositor austríac, Andreas Maria Germek.

Temps de flors arriba demà, a les 9 de la nit, a Cal Bolet.

Les entrades costen 12 euros i es poden adquirir a través del Telentrada i a taquilla, una hora abans de l’ inici de l’ espectacle.

2005-11-04-d

RIUDEBITLLES

Més de 150 persones van assistir a la trobada de veïns per debatre sobre el creixement urbanístic del poble de Sant Pere de Riudebitlles

La reunió va ser convocada per veïns alarmats per la falta d’informació sobre el fort augment de la construcció d’habitatges que està patint el poble. El debat de diumenge passat va servir per acordar portar a l’Ajuntament un document amb les conclusions extretes i fer una recollida de signatures per demanar que es faci una xerrada pública on l’Ajuntament doni resposta a les inquietuds dels veïns.

Per aquest diumenge s’ha convocat una segona reunió, a les Escoles Velles a les sis de la tarda, on es revisaran les conclusions a què es va arribar en la primera trobada i on es decidirà el passos a seguir a partir d’ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: