Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 3ª Mostra d’Entitats de Vilafranca, Vilaentitats’05, compta amb un centenar de participants

Des d’ aquest vespre i fins diumenge al migdia Vilafranca acollirà la 3ª Mostra d’Entitats Vilaentitats’05.

La mostra concentra l’espai expositiu de les entitats al Casal entre el vestíbul i la platea del saló, on al voltant d’un centenar d’entitats de Vilafranca tindran un plafó explicatiu de les activitats que organitzen i de la seva funció social.

Vilaentitats vol mostrar als vilafranquins quines associacions hi ha a la Vila i en quins projectes treballen. La mostra s’exposa de diferents maneres: per una banda, una exposició de les diferents entitats i associacions vilafranquines, actuacions de les associacions participants i la difusió d’activitats realitzades per les entitats.

L’horari de Vilaentitats 2005 serà avui de 8 a 2/4 de 10 del vespre, demà de 10 a 2 del migdia i de 5 a 9 del vespre i diumenge de 10 a 2 del migdia.

Pel que fa a les actuacions, algunes es faran al Saló del Casal mentre que el gruix de les activitats esportives es faran a al pista de bàsquet del Casal i les activitats musicals, teatrals i de dansa es faran al Teatre Cal Bolet. Vialentitats’05 està organitzat per la Comissió d’entitats de Vilafranca i l’Ajuntament.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: