Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca exposen les millors fotos del concurs fotogràfic casteller Joan Sol

Dissabte a la tarda va tenir lloc a Cal Noi Noi l`acte de lliurament de premis del primer concurs fotogràfic casteller Joan Sol, organitzat pels Xicots de Vilafranca, i que ha comptat amb la participació d`una trentena de fotògrafs. Durant l`acte es va inaugurar l`exposició que permetrà gaudir a totes les persones que visitin Cal [...]

Dissabte a la tarda va tenir lloc a Cal Noi Noi l`acte de lliurament de premis del primer concurs fotogràfic casteller Joan Sol, organitzat pels Xicots de Vilafranca, i que ha comptat amb la participació d`una trentena de fotògrafs.

Durant l`acte es va inaugurar l`exposició que permetrà gaudir a totes les persones que visitin Cal Noi-Noi d`una mostra que recull les fotografies guardonades i una selecció de les 20 fotografies que van arribar a la fase final del concurs.

Els de la camisa vermella valoren molt positivament l`experiència del concurs, tant per l`elevat grau de qualitat de les fotografies que han participat, com per la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa entre afeccionats a la fotografia.

L`exposició romandrà al local social dels Xicots de Vilafranca tot el mes de desembre, donant el tret de sortida a les activitats de l`Hivern Cultural.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: