Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots culminen la seva millor temporada descarregant el quatre de vuit i el tres de vuit a Cent

Els de la camisa vermella van cloure, diumenge al migdia a Centelles, la temporada 2005 descarregant dos castells de vuit més.

Amb una temperatura força fresca van tancar la seva millor temporada amb el quatre de vuit, el tres de vuit, el cinc de set, pilar de cinc i dos pilars de quatre, en la diada dels Sagals d’Osona.

A la plaça mossèn Xandri de Centelles, els vermells van posar de manifest una vegada més la bona feina feta a assaig durant tot l’any i també una capacitat de reacció notable, després de les dues llenyes de la setmana anterior per la diada del Roser. Van iniciar la seva actuació amb el quatre de vuit, que van descarregar per dotzena vegada aquesta temporada. En segona ronda va venir el plat fort de la diada, el tres de vuit, que va pujar molt segur i es va coronar sense cap complicació. Tan sols durant la baixada, com ja és habitual, van haver-se d’esforçar per defensar-lo.

Manel González dels Xicots ha destacat que el castell tenia quatre canvis.

El darrer castell de la temporada va ser un cinc de set, al qual pujaven elements poc habituals, i es va completar amb serenitat. El pilar de cinc i dos pilars de quatre simultanis van posar el punt i final a l’any més excels dels Xicots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: