Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de Sant Pere de Riudebitlles han decidit suspendre els talls de carretera, després de rebr

En un comunicat, els veïns han anunciat que hen aturat de manera definitiva les manifestacions que tenien previstes per als propers dies gràcies a la solució que satisfactòriament hem rebut de la Diputació de Barcelona aprovant la col·locació de les plataformes elevades i els semàfors reguladors del trànsit a les cruïlles de la carretera BP [...]

En un comunicat, els veïns han anunciat que hen aturat de manera definitiva les manifestacions que tenien previstes per als propers dies gràcies a la solució que satisfactòriament hem rebut de la Diputació de Barcelona aprovant la col·locació de les plataformes elevades i els semàfors reguladors del trànsit a les cruïlles de la carretera BP 2151 en tot el tram de Sant Pere.

Els veïns esperen no haver de recórrer mai més a les protestes en forma de manifestacions i que l’ajuntament tingui més en compte les opinions i les preocupacions futures dels seus ciutadans.

Aquestes protestes no eren un capritx, sinó que es tractava de la seguretat dels infants i de tots els ciutadans del poble. Vetllaran ara perquè el projecte estigui executat el més aviat possible i poder gaudir per fi d’una tranquil·litat que ja fa temps que estaven reclamant.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: